Totale bescherming van uw woning tegen alle weersomstandigheden

Wie zijn wij?

 

“In 2006 startte Peetroons Johan zijn bedrijf als éénmanszaak; dakwerken, renovaties, gyproc, betonwerken en voegwerken. Samen met zijn echtgenote Wijns Nancy deden ze het bedrijf groeien. In 2012 stapten ze van een éénmanszaak over naar een BVBA en kwam ook de zoon, Goossens Jonas, mee als zaakvoerder in het bedrijf. In 2016 werd besloten om de naam te veranderen in Jopego BVBA en zich te gaan richten op dak -en zinkwerken, gevelbekleding, gyproc en ramen en deuren in PVC.

Johan Peetroons

Zaakvoerder sinds 2006.
In de bouwsector reeds actief bezig sinds 1999. Door zijn jaren ervaring en regelmatige bijscholingen is hij een deskundige geworden in zijn vak. Zijn specialiteiten zijn dakwerken, gevelbekleding, ramen en deuren, isolatie.

Jonas Goossens

Mede zaakvoerder sinds 2012.
Studeerde af als Beveiliging installateur. Als jongste zaakvoerder houd hij het bedrijf dynamisch en open minded voor nieuwigheden in de bouw. Voert correct de werken uit, en staat open voor deskundig advies. Zijn specialiteiten zijn dakwerken, isolatie en ramen en deuren.

Nancy Wijns

Zaakvoerder sinds 2006.
Is kunstenares waardoor ze een zeer duidelijk beeld heeft wat de kleuren betreft. Haar opleiding als boekhoudster kan ze in het bedrijf zeer goed gebruiken. Geeft telefonisch advies waar nodig, staat verder in voor alle administratie, bestellingen, afspraken en opvolging van de werken.

Terug naar boven